torstai 8. elokuuta 2013

Kuumaa ja kiirettä

Ollaan Jonnan kaa hengailtu tällä viikolla aika paljon kahestaan, koska Alsulla ja Tiinalla on molemmilla kavereita käymässä täällä. Enkä oo yhtään varma onko se hyvä asia, koska mennään täällä pitkin seiniä.. No ei, meillä on tosi kivaa. Ja kiire! Anthea sano jo viime viikolla, että tästä viikosta tulee meille helvettiä, koska niin monet oli toivonu tälle viikolle vapaita ja meitä työntekijöitä on liian vähän, mutta onneks ollaan tämmönen dreamteam ja reilun kahen  kuukauden jälkeen pyöritetään tota aamupalaa vaikka silmät kiinni! Ja pyöritettäs vielä paremmin, ellei Anthea häsläis siinä tiellä koko ajan. Se aina panikoi, vaikka ei ois ees kiire, eikä se ilmeisesti vieläkään luota siihen että hallitaan toi homma, vaikka toi on maailman helpointa duunia ja ääh, se nainen on jotain ihan uskomatonta, eikä todellakaan hyvällä tavalla.

tän viikon helvettilista.


dreamteam!

Viime lauantaina lähettiin Korfu towniin juhlimaan melkein koko harjottelijaporukan, ja vakkarityöntekijöiden Cristinan ja Iron kanssa. Oltiin tosi hienolla Yard nimisellä klubilla, jonka Cristinan serkku omistaa. Ja siitä jatkettiin vielä suomipossella 54:iin tanssimaan. Myöhäänhän siellä meni ja kerettiin alinan kanssa nukkua puolen tunnin unet ennen aamuvuoron alkua, vähän saatto väsyttää, mutta oli sen arvosta :)





Tiinan ja Romainin kaa edustetaan ;)

54! 



 Pyöräiltiin yks päivä taas Kanoniin, käytiin jätksillä ja kateltiin lentokoneita. Se kahvila missä käytiin ja toi paikka muutenkin on ihan huikee. Sieltä näkee tosi kauas ja on ihan mieletöntä nähä niin läheltä koko ajan lentokoneitten nousevan ja laskeutuvan!




Mitäs muuta on tapahtunu..? Meijän Tinde täytti vuosia ja käytiin sen kunniaks kaikki yhessä Pergolassa syömässä! Annettiin Tiinalle lahjaks kaikkee hyödyllistä, kuten lihapullia, viiniä, suklaata ja sipsejä.


Koska tiiän että kaikkia kiinnostaa ennemmin kattoo kuvia, ku lukee mitään, nii tässä tulee!


Auringonnousut on täällä jotain ihan parasta!


Löysin puhelimestä panoramakuvausasetuksen ja pakko oli heti leikkiä sillä :)




Vähiin käy ennenku loppuu, mut on päätetty olla miettimättä sitä ja ottaa kaikki ilo irti viimesistä viikoista. Aiotaan ainakin käydä vielä ratsastamassa ja tehä päiväreissu Albaniaan, jos vaan saadaan yhteisiä vapaita joskus.. :D




Kreikkalainen musiikki on parasta! Tai siltä se ainakin nyt tuntuu, voi olla ettei se oo sama asia enää Suomessa :D

Nyt on painuttava taas biitsille metsästämään katoavaa rusketusta!

<3 Kerttu

1 kommentti:

  1. Jee tytöt ootte niin reippaita! Ja vitsit miten ihania kuvia hedelmistä ja maisemista ja teistä :D nauttikaa niin paljon :D <3

    VastaaPoista