keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Time to holiday!

Red Hot Chili Peppers - Road Trippin'


Työn teon ohella tää meidän reissu on suurimmaksi osakseen pelkkää lomailua, en valita. Täältä löytyy satoja kokemisen arvoisia paikkoja, joissa käymisen tekee täydelliseks paras, hauskin ja eloisin porukka!

Itse en ole edes pitkään aikaan eksynyt kirjoittamaan tänne meidän blogiimme, kun koko ajan ollut menoa, ja juuri äsken kadyn kanssa tokaistiin eipä tule mieleen hetkeä jolloin edes tunti istuttu paikkoillamme. Karu totuus on se että täällä ollaan oltu 7 viikkoo ja alle puolet jäljellä, enkä olisi todellakaan valmis vielä palamaan Suomeen. Rakastan herätä aamuaurinkoon pirteenä ja tuntea itsensä energiseksi ja odottaa mitä päivä tuo tullessaa, sillä jokainen päivä on täällä täysin erilainen. Kreikkalaiset ihmiset on maailman ystävällisimpiä, vierastakin moikataan miltei poskisuudelmiin, maisemat pakottaa lähteä ulkoilemaan ja mieli on jatkuvasti rentoutunut.


Tinde, Jone, Manu, Romain ja meitsi oltiin viettämässä iltaa Corfutownissa, meidän piti mennä tanssimaan salsaa, mutta perille päästyään meille kerrottiin että salsatunnit ovat loppuneet pariviikkoo sitten siispä lähdettiin käymään Fosters- bileissä Falirakissa, johon kokoontui Corfun kerma, juomien hinnat oli taivaissa, mutta clubi oli kyllä upee!








Meitsi ja modelmanu lähdettiin käymään yks päivä risteilemässä Blue Cavissa, Antipaxoksella ja Paxoksella, päivä meni ihan mukavan rennosti ja nähtiin superhienoja paikkoja! Molemmat muisut onkin kirjoittanu tänne jo Paxoksesta niin ei siitä sen enempää :) Manu on loistavaa seuraa, mutta parasta on kun Manua ärsyttää munkanssa reissatessa, kun kaikki luulee meitä pariks eikä äijä pysty iskemään muita naisia hhehe xD






Meitsin ja Jonen bailuilta, oli kyllä yks reissun parhaimmista illoista, tän muijankanssa ei ilta tylsäks jää - loppuillasta löydettiin itsemme ainoina tanssilattian pohjalta veivaamassa kasaria. 




perfecto kuvaus meidän reissulle!


Tässä vielä muutama kuva mun ja Enriquen rantapäivästä ja mönkkäriajeluista ::)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti