maanantai 29. heinäkuuta 2013

Sisäiset lapset valloillaan !

Muutaman viikon tauon jälkeen on taas meikäläisen vuoro nököttää respassa neljä yötä putkeen uujea :D Itse asiassa en pistä ollenkaan pahakseni, että tämän viikon tunnit tulee tehtyä yöaikaan, sillä aamuvuorossa työskentely on sellasta saunomista näin heinä-elokuussa, että huhhuh !

Tämä putki yövuoroja sai kuitenkin parhaan mahdollisen alun, sillä jo töihin tullessa olin niin naatti, että meinasin nukahtaa pystyyn..kokiksen voimalla kuitenkin jaksaa ! Toisaalta oli sen arvoista, että töihin tuli hiukan uupuneena, sillä oltiin tänään vihdoinkin Aqualandissa !! :D Eilen illalla saatiin viikon työvuorolista käteen ja tälle päivälle osu vihdoin tilaisuus päästä vattenparkkiin isommalla porukalla ja sinnehän sitä tuli sitten suunnattua (: Alsu, Kerttu, Tiina, Manu, Romain ja mää puskettiin ittemme viiden hengen autoon ja sitten mentiin ! (Onneks olin kuski niin mulla kyllä oli tilaa xD) Koko päivä sitten ravattiin rappusia, laskettiin, ravattiin rappusia, laskettiin, kannettiin uimarenkaita, luisuttiin, syötiin ja paahduttiin auringossa. Täydellistä. Sisäiset lapsemme pääsivät vihdoinkin kunnolla irti :):)



 


  
Romain ja minä tykinkuulina :)







Kyllä täyty rohkeutta kerätä, että uskaltauduin tohon isoon jyrkkään mäkeen..nähtiin myös, kun yks työntekijä vetäs sen pääalaspäin. Sen jälkeen oma pelko ei tuntunu enään missään. Kamikaze on kyllä osuva nimi kyseiselle liukumäelle..

Tiinamo juhlii synttäreitään huomenna ja sen kunniaksi lähdettiin viime perjantaina käymään 54 nimisessä yökerhossa Korfutownissa :) Minä ainakin oon sitä mieltä, että tästä lähtien kaikki juhlimiseen liittyvä tapahtuu Korfutownissa :D


siellä oli myös joku (?!) esiintyjä

En oo myöskään aiemmin maininnu, että mun porukat käväs kaksi viikkoa oleilemassa täällä :) Viikot kuluu kyllä pelottavan nopeasti ja noikin kaksi viikkoa vaan lennähti ohitse. Kerettiin kyllä onneks äitin, iskän ja Henkan kanssa kiertää melkein koko saari ! (kartanlukutaidot paranee ja paranee..) Paleokastritsa alkaa tuntua jo melkein yhtä tutulta, kun tämä meidän kylä :D Sidarissakin pääsin käymään uudestaan ja mikä parasta pulahdettiin Henkan kanssa kymmenen metrin syvyyteen, kun kävästiin sukeltamassa ! Äitin synttäritkin vietettiin täällä ja käytiin kaikki yhdessä syömässä ja messiin otettiin myös Alsu ja Kerttumo :)






Henen ilme xD

Nyt musa toiseen korvaan (töissä kun tässä kummiskin ollaan..) ja kinkku ja juusto-tarjottimet kauniiseen käteen ja työntouhuun ! Peukut pystyyn, että pysyn hereillä seiskaan asti, koska päikkäreitähän en tietenkään saanu nukuttua ja tuttu kaveri nimeltään univelka alkaa pikkuhiljaa tehdä tulojaan..

Hyvää yötä kaikki, meikä marssii alakerran keittiöön ja alkaa valmistella aamiaista :)

-Jonnamo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti